Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Nile – Hate Eternal – Vitriol – Omophagia

Met inmiddels acht albums op hun naam en bijna legendarische live-reputatie is Nile een graag geziene band maakt in de metal scene.

De band combineert unieke, technische death metal met Midden-Oosterse invloeden. Voortgekomen uit hun interesse in de Egyptische cultuur. Het langverwachte nieuwe album van de band markeert de langverwachte terugkeer van een van de meest gerespecteerde bands van extreme metal en wemelt van de explosieve extremiteit en epische arrangementen waar Nile om bekend staat. Dit album zal tevens het eerste album zijn met de nieuwe gitarist Brian Kingsland.

De band komt niet alleen naar Amstelveen.

Support van deze avond is Hate Eternal! Beukende bassdrums, ronkende riffs en ondergronds lage growls zijn de ingrediënten die Hate Eternal gebruikt voor hun muziek. De band maakt de puurste vorm van deathmetal die er bestaat. Vorig jaar kwam de band met hun laatste wapenfeit Upon Desolate Sands. Het zevende album van de band onder leiding van Erik Rutan. De pers was ook positief over deze release. Zo zei Zware Metalen onder andere: “Dit is perfect georchestreerde chaos van de bovenste plank, opnieuw, met subtiele melodieën, inhakende riffs en een millefeuille aan technieken.” 

Date

Oct 02 2019

Time

19:15

More Info

Read More

Location

P60
Amstelveen
REGISTER
QR Code