Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Nasty – Counterparts – Xile

Maak je borst maar nat, want de hardstwerkende beatdown hardcoreband van Europa, zo niet in de wereld, Nasty komt naar Haarlem toe! De Belgische en Duitse heren omschrijven zichzelf als ‘four dudes doing fucked up music for a fucked up world!’. Met gepassioneerde en intelligente lyrics stellen ze maatschappelijke problemen aan de kaak, hebben ze het hart op de tong en staan ze garant voor een onvergetelijke show. Dit najaar komt album nummer zeven eindelijk uit op Century Media Records.

De melodische hardcoreband Counterparts is uitgegroeid tot een graag geziene gast in Patronaat. Na eerdere shows met Expire, Napoleon en Being As An Ocean, komen de Canadezen voor de vierde keer deze kant op. Al jaren is de groep  een van de meest populaire moderne hardcorebands, dankzij emotionele en meezingbare anthems als ‘You’re Not You Anymore’, ‘Witness’ en niet te vergeten ‘The Disconnect’. Ook met nieuwe tracks op de meeste recente plaat ‘Nothing Left To Love’ wordt dit een groot moshpitfestijn!

Het Nieuw-Zeelandse kwintet Xile mixt death metal met Europese beatdown om tot hun eigen, zogenaamde ‘Kiwi Hardstyle’ te komen.

Binnenkort wordt er tevens nog een special guest aangekondigd!

Date

Oct 17 2021

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Patronaat
Haarlem
REGISTER
QR Code