Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Mostly Autumn

De Britse progressieve rockband Mostly Autumn is afkomstig uit York en werd in 1995 opgericht. Vorig jaar verscheen de cd “White Rainbow”. Een eerbetoon aan hun overleden (tweede) gitarist Liam Davison. Het album werd goed ontvangen en kreeg uitstekende recensies.
Een jaar ervoor mocht Mostly Autumn Steve Hacket supporten  tijdens zijn Genesis Revisited tour. Welke vast gelegd werd op cd. Even daarvoor had de band het concept album “Dressed in Voices” uitgebracht, alweer het elfde studio album van de band. Deze albums tonen de veelzijdigheid van Mostly Autumn aan; ze schakelen moeiteloos om van intiem naar de grote epics. De in kwalitatief opzicht stijgende lijn van ieder album is opmerkelijk en hiermee oogst de band uiterst lovende kritieken van de internationale muziekpers en ook live geniet de band een enorme reputatie. Het is niet voor niks dat de gerenommeerde Classic Rock Society de prestigieuze award voor ‘Best CRS Live Act 2014‘aan Mostly Autumn heeft toegekend en zangeres Olivia Josh – Sparnenn ontving de award voor ‘Best CRS Female Vocalist 2014‘. Dat zegt genoeg over de muzikale kwaliteiten van de band.

Muzikaal laat Mostly Autumn zich het best omschrijven als een mix van de bombastische progressieve rock van Pink Floyd in combinatie met Keltische- en folk-invloeden en hier een daar zelfs een vleugje hardrock á la Deep Purple en Jethro Tull.

Date

Dec 05 2019

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Spirit Of 66
Verviers, Luik, België
REGISTER
QR Code