Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Metal Female Voices Tour: Leaves’ Eyes – Forever Still – Lost In Grey – Kassoghta

Fans van Within Temptation, Nightwish en Epica opgelet: de Metal Female Voices Tour komt naar Het Bolwerk! Het affiche wordt bezet door vier toonaangevende metalbands met een vrouw in de spits. Maak je klaar voor een stevige portie girlpower!

Leaves’ Eyes

De symfonische metalband Leaves’ Eyes uit Duitsland werd in 2003 opgericht en is een grote naam binnen de wereld van gothic rock en symfonische metal. Zangeres Liv Kristine, die bekend werd als zangeres van Theatre of Tragedy, was jarenlang het middelpunt van de groep. Zij werd in 2016 vervangen door de Finse Elina Siirala. Leaves’ Eyes bestaat verder uit mede-oprichters Alexander Krull (zang, keyboard) en Thorsten Bauer (gitaar, bas) plus Pete Streit (gitaar) en ‘onze eigen’ Joris Nijenhuis (‘The fastest feet from Friesland!’) op de drums. Zij maken ook deel uit van de heavy metalgroep Atrocity. Met hun bombastische arrangementen en teksten over Scandinavische mythes en vikinglegenden is door Leaves’ Eyes tot op heden veel succes geboekt. Er verschenen zeven studio-albums en er wordt getourd door heel Europa!

Leaves’ Eyes wordt vergezeld door Forever Still, Lost In Grey en Kassoghta.

Forever Still

Forever Still trakteert ons op industrial rock en metal uit Kopenhagen. De band met zangeres Maja Shining werd opgericht in 2010 en bracht meerdere EP’s en twee albums uit: Tied Down (genomineerd voor een Metal Hammer Award) en het dit jaar verschenen Breathe in Colours. In 2019 kwamen ook vier singles uit: Rew1nd, Breathe in Colours, Is It Gone? en de Lou Reed-cover Perfect Day.

Date

Nov 24 2019

Time

15:00

More Info

Read More

Location

Bolwerk
Sneek, Friesland
REGISTER
QR Code