Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Max & Iggor Cavalera

Een bijzondere surprise op Sinterklaas avond: de Braziliaanse metalgiganten Max en Iggor Cavalera voeren vanavond samen met hun band de Sepultura-albums ‘Beneath the Remains’ uit 1989 en ‘Arise’ uit 1991 integraal uit! Het is natuurlijk fantastisch om deze twee baanbrekende platen op één avond integraal voorgeschoteld te krijgen.

‘Beneath the Remains’ is het derde album van de Braziliaanse band en betekende de wereldwijde doorbraak van Sepultura. De plaat wordt gezien als een heuse metal klassieker en wordt vaak in één adem genoemd met ‘Reign in Blood’. Niet geheel ten onrechte, de giftige nummers ‘Beneath the Remains’ en ‘Inner Self’ behoren immers tot het vaste metal canon die iedere metalfan mee kan brullen.

In 1991 verscheen ‘Arise’ via het befaamde Nederlandse Roadrunner Records. Met dit album bouwde Sepultura hun populariteit verder uit. De thrash metal is doorspekt met death metal invloeden en het nummer ‘Dead Embrionic Cells’ groeide al snel uit tot een ware klassieker. Geweldige riffs, killer drumwerk en met voor die tijd een fantastische productie. Dit gaat een feest worden om dit live te horen na al die jaren!

Date

Dec 10 2019

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Muziekodroom
Hasselt, Limburg, België
REGISTER
QR Code