Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Made in Purple (Deep Purple’s Made in Japan tribute)

Dit concert is opnieuw verplaatst, dit is de nieuwe datum voor het concert van 8 november 14:30 uur. Reeds gekochte kaartjes blijven geldig, je ontvangt hierover bericht van Ticketmaster.

Made in Purple heeft een duidelijke missie: het iconische album “Made In Japan” van Deep Purple live brengen in zijn volle glorie en passie! Met respect voor de originele nummers, het geluid en de solo’s zullen ze een volledige magische live-ervaring van 90 minuten uitvoeren.

“Made In Japan” is een van de bekendste en best verkochte live-platen ooit. En laten we eerlijk zijn: Gillan, Glover, Lord, Blackmore en Paice – de meest succesvolle Deep Purple line-up – produceerden inderdaad een iconisch dubbel live-album, opgenomen tijdens drie uitverkochte shows in Osaka en Tokio. Highway Star, Child in Time, Smoke on the Water, The Mule, Strange Kind of Woman, Lazy en Space Truckin ’werden live uitgevoerd. In 1998 werd de originele release opnieuw gemasterd en werden er nog drie nummers uit dezelfde liveshows toegevoegd: Black Night, Speed King en Lucille. Het album had een groot aandeel in de aanhoudende wereldwijde populariteit en sterrenstatus die Deep Purple tot op de dag van vandaag heeft verworven.
Made in Purple is een project van vier méér dan ervaren sessie- en livemuzikanten (docenten aan Conservatorium Gent en Brussel) en een flamboyante zanger (Jesus in de musical Jesus Christ Superstar). Met passie en enthousiasme én beïnvloed door het 70’-er jaren hardrockvirus gaan zij deze uitdaging aan. Een ambitieus project met als motor het podiumplezier van de muzikanten. Herbeleef het meesterwerk “Made in Japan” live, zoals het was in 1972!

Date

May 02 2021

Time

14:30

More Info

Read More
Boerderij

Location

Boerderij
Amerikaweg 145 2717 AV Zoetermeer
REGISTER
QR Code