Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Life of Agony

Life of Agony maakt al jaren metal en voelt zich perfect gelukkig in een huwelijk van hardrock, grunge en groove!

Wanneer debuut ‘River Runs Red’ (1993) op algemeen gejuich werd onthaald, voorspelden de critici Life Of Agony uit New York een grote carrière. Aanvankelijk leken ze ook gelijk te krijgen, maar als transgender voelde zanger Keith Caputo zich gevangen door het grote succes. Uiteindelijk bezweek hij onder de druk en dat was het begin van het einde voor Life of Agony. De overgebleven bandleden modderden nog wat aan, maar in 1999 gooiden ze uiteindelijk de handdoek.

Vijftien jaar en twee reünies later is de originele bezetting intussen weer bijeen. Het verschil? Oestrogenen! Life of Agony heeft tegenwoordig een heuse drumster in huis en zoals die op vellen mept, kun je maar vermijden om een oorveeg van hààr te krijgen, vrezen we. Caputo heeft dan een andere voornaam, links en rechts een ander lichaamsdeel, maar blijft de gedroomde frontvrouw die als geen ander kwellingen, muizenissen en allerlei andere zwarte kronkels weet te verwoorden en vervolgens verwerken eens men een microfoon voor haar duwt.

De rest van het concept is niet veranderd: tegen hun riffs is geen tand des tijds opgewassen en refreinen kleven zo hard alsof er secondelijm mee gemoeid is. Caputos stem heeft niets aan kracht ingeboet en hun concerten bewijzen onomstotelijk dat de oude vlam weer aangewakkerd is. Op 15 november 2019 in Het Depot!

Date

Nov 15 2019

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Depot
Leuven, Vlaams-Brabant, België
REGISTER
QR Code