Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Knight Area

In samenwerking met de platenzaak van Vlaardingen, de Platenreus, komt Knight Area naar De KF. De formatie maakt symfonisch rock en metal, ook wel neo-proggressieve rock, en speelt een speciale conceptshow rondom de D-Day landingen.

In 2019 waren de landingen op de stranden van Normandië tijdens de Tweede Wereldoorlog 75 jaar geleden. Voor de mannen van Knight Area aanleiding om daarmee aan de slag te gaan.

Het resultaat is een conceptalbum en bijbehorende show getiteld D-Day. Centraal staat het besef dat vrede niet vanzelfsprekend is en de enorme hoeveelheid levens die verloren zijn gegaan bij de bestorming van de stranden en de parachutedroppings. De show wordt voorzien van authentieke beelden van vroeger en een spectaculaire lichtshow. Ook komt er werk van de eerdere albums voorbij.

De muziek van de band schippert tussen rock en (heavy) metal, met een flinke scheut melodie. Kort gezegd: neo-progressieve rock of symfonische rock, voorzien van toetsen en gitaren. Kaarten voor deze show zijn ook te krijgen bij de Platenreus op de Hoogstraat in Vlaardingen.

Date

Apr 03 2020

Time

21:00

More Info

Read More

Location

Kroepoekfabriek
Vlaardingen, Zuid-Holland
REGISTER
QR Code