Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

KLIKO FEST 2021

KLIKO FEST is verplaatst naar zaterdag 26 juni 2021!

Lieve KLIKO-fans, We volgen de maatregelen van het RIVM en de veiligheidsregio’s m.b.t. het coronavirus, en zijn daardoor genoodzaakt KLIKO FEST 2020 een jaar op te schuiven: naar zaterdag 26 juni 2021.

We keken enorm uit naar deze editie, maar gezondheid is het allerbelangrijkste. We gaan aan de slag om de line-up van 2021 net zo tof te maken als die van dit jaar! Helaas is het niet mogelijk om de line-up van deze editie te behouden, uiteraard zijn we wel in gesprek om de acts terug te laten komen naar Haarlem, maar hierover kan nu nog niets bevestigd worden. We beloven in ieder geval dat het een fantastische editie wordt, we kijken er enorm naar uit!

Je ticket blijft geldig voor 2021. Ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan zijn er verschillende mogelijkheden, van vouchers tot restitutie. Hierover ontvang je binnenkort een informatiemail van Ticketmaster. We begrijpen je begrip voor de situatie en het feit dat afhandelingen op dit moment iets langer duren dan normaal. Bovenal hopen we je natuurlijk in 2021 gewoon te zien!

Groetjes,

Team KLIKO Fest!

Date

Jun 26 2021

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Patronaat
Haarlem
REGISTER
QR Code