Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Kiss

Het concert van KISS in Sportpaleis Antwerpen wordt verplaatst naar 6 juni 2022

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht om het concert van KISS, initieel voorzien op 2 juni 2021, te verplaatsen. Het concert zal nu plaatsvinden op 6 juni 2022.

Ticketkopers worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Update 19.05.2021

——

De legendarische hardrockband KISS komt voor de allerlaatste keer naar ons land in Sportpaleis Antwerpen met hits als ‘Detroit Rock City’, ‘Rock and Roll all Nite’ en ‘I Was Made For Lovin’ You’.

Na een indrukwekkende carrière die ruim 45 jaar geleden in de Verenigde Staten van start ging, besloot KISS er in 2019 definitief een punt achter te zetten. Wat resulteerde in een ‘End of the Road’ tour met uitverkochte shows over heel de wereld.

In 2019 stonden ze in het kader van hun afscheidstournee op Graspop Metal Meeting met vuur, confetti, vliegende bandleden en natuurlijk geweldige muziek. Omwille van het coronavirus werd beslist om het laatste deel van hun afscheidstournee uit te stellen. De nieuwe data van de uitgestelde concerten zijn intussen bekend en er werden zelfs enkele data in Europa toegevoegd.

Gene Simmons zegt daarover: “We can’t wait for this pandemic to be over, and for all of you to be safe. We are planning to rock your world, once it is safe out there, for all of you and for us. See you in Europe.”

Date

Jun 06 2022

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Sportpaleis
Antwerpen, België
REGISTER
QR Code