Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Julian Sas (Jimi Hendrix tribute + nieuwe album preview)

Helaas kan het concert van Julian Sas & Band op 11 juni 2021 in Patronaat niet doorgaan. In januari heeft de band onverwachts afscheid moeten nemen van hun bassist Fotis Anagnostou. Patronaat wenst de nabestaanden, bandleden en fans veel sterkte met dit verlies. Op dit moment wordt er geen nieuwe datum gekozen.

In 2019 was het 50 jaar geleden dat het fameuze Woodstock festival plaats vond, en naar aanleiding van dat  jubileum is er een Tribute to Woodstock festival geweest in Loosbroek, waar de Julian Sas Band was gevraagd een optreden te doen met nummers van Woodstock-legend Jimi Hendrix. Dat was een groot succes, en daarom heeft de band besloten om in 2020 en 2021 een beperkt aantal optredens te doen met alleen nummers van Jimi Hendrix, in het jaar dat het 50 jaar is geleden dat Jimi Hendrix is overleden.

Vanavond wordt het publiek dubbel getrakteerd: want naast de set van Jimi Hendrix zal er daarna nog een uur lang blues worden gespeeld door Julian Sas. De band zal het nieuwe album spelen dat in 2021 wordt verwacht.

Let op: kaarten van het afgelaste concert op 3 oktober 2020 zijn niet geldig voor dit concert. Het betreft hier een nieuwe concerttour van de band. Kaartkopers van het (afgelaste) oktoberfeestje hebben inmiddels informatie gekregen over restitutie van hun tickets.

Date

Jun 11 2021

Time

21:00

More Info

Read More

Location

Patronaat
Haarlem
REGISTER
QR Code