Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Julian Sas (Jimi Hendrix tribute)

Beste Beestbezoeker!

Vanwege de landelijke maatregelen rondom het Coronavirus gaan alle evenementen tot 1 september 2020 in ‘t Beest niet door. Zo ook dit concert. Voor de concerten worden zoveel mogelijk nieuwe data gezocht.

Voor dit concert van Julian Sas is een nieuwe datum gevonden. Het wordt verzet van 11 april naar 7 november. Wij hopen dat we tegen die tijd weer veilig kunnen genieten van live-muziek. Gekochte kaarten blijven geldig voor het concert in november.

Op dit moment werken wij backstage hard aan het verplaatsen van concerten en andere zaken die deze Corona-crisis met zich meeneemt. Wij proberen mensen met tickets zo snel mogelijk per e-mail te berichten over deze verplaatsing en de afhandeling van hun kaarten.

Alvast bedankt voor jullie begrip en geduld!

Naar aanleiding van de Jimi Hendrix medley op zijn album LIVE uit 1998 merkte menig recensent op dat JULIAN SAS de enige Europese gitarist is met een interpretatie van Jimi Hendrix’ muziek die niet onderdoet voor de meester zelf.

In 2019, ruim 20 jaar later, bewees Julian Sas dat wederom toen hij met zijn band, de speciaal voor een Woodstock Anniversary festival ingestudeerde Jimi Hendrix set van dit legendarische festival uitvoerde. Het was het absolute hoogtepunt die avond.

Omdat er veel reacties waren van fans die hier van gehoord hebben maar niet hebben meegemaakt, gaat de band in 2020, het jaar waarin we de 50e sterfdag van Jimi Hendrix herdenken, een zeer beperkt aantal Julian Plays Jimi concerten doen, waarin ze op geheel eigen wijze eer zullen doen aan Jimi Hendrix, de muzikale held van Julian Sas en van vele andere muzikanten.

Date

Nov 07 2020

Time

21:00

More Info

Read More

Location

Beest
Goes, Zeeland
REGISTER
QR Code