Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Joe Satriani

CORONA-UPDATE: het concert wordt met exact een jaar verplaatst van donderdag 23 april 2020 naar vrijdag 23 april 2021. Tickethouders worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht in verband met de praktische afhandeling.

Legendarische gitaarheld voor fans van Steve Vai, Yngwie Malmsteen, Jeff Beck en Eric Johnson.

Moeten we Joe Satriani nog voorstellen? Met z’n kale knikker en onafscheidelijke zonnebril is de gitaarvirtuoos een van de meest herkenbare én strafste muzikanten ter wereld. Al meer dan 20 jaar lang treedt hij wereldwijd op voor uitverkochte zalen, zowel onder eigen naam, met z’n zijproject Chickenfoot (met o.a. Chad Smith van The Red Hot Chili Peppers) als met gitaarspektakel G3 waarvan ook Steve Vai deel uitmaakt.

De nieuwe liveshow zal materiaal bevatten uit Satriani’s nieuwe plaat, maar ook classics als “Surfing With The Alien”“Cherry Blossoms”“Always with Me, Always with You” en ”Flying In A Blue Dream”. Naast hem op het podium vind je dit keer klasbakken als Kenny Aronoff (bekend van bij John Fogerty), Bryan Beller (Aristorcrats) en Rai Thystlethwayte (Thirsty Merc). We zijn nog altijd niet helemaal bekomen van de vorige doortocht van Joe Satriani in 2015, dus dat belooft voor april 2020!

Date

Apr 23 2021

Time

21:00

More Info

Read More

Location

Roma
Borgerhout, Antwerpen, België
REGISTER
QR Code