Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Jinjer – The Agonist (uitverkocht)

JINJER is misschien wel het beste bewaarde ‘extreme metal’ geheim van Oekraรฏne. De band beukt zijn weg naar de top van de scene met een explosieve mix van groove metal en hardcore, gearomatiseerd met progressieve elementen.

Met de nieuwe EP โ€˜Microโ€™ op zak staan ze in de startblokken om de versterkers van Q op de proef te stellen. Met krachtige grunts en ziel-versplinterende cleane zang, houdt de frontvrouw Tatiana Shmailyuk de muzikale componenten ook op de nieuwe EP sterk overeind. De band is niet voor niets op tour gevraagd door Arch Enemy, Devildriver en Cradle Of Filth. Math-achtige passages, gave basloopjes, vette grooves, JINJER heeft het allemaal!

Support: The Agonist is zeker niet โ€˜het smaakje van de weekโ€™. Deze Canadese metalband waant zich buiten de gevestigde paden en verrast de fans met een uniek geluid. Met zangeres Vicky Psarakis aan boord is de band klaar om de metalscene ervan langs te geven met de meest uitzinnige screams, growls en full-bodied clean vocals die een metalhead zich kan wensen. Met een nieuw album op komst, is The Agonist klaar om wereldwijd een ijzersterke support te verzorgen voor de metalgiganten van Jinjer!

Date

Nov 26 2019

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Q-Factory
Amsterdam
REGISTER
QR Code