Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Jahat

Say whut? JAHAT!!

Met leden uit Chillburn, Maiden uniteD, My Favorite Scar, Rise a Thousand, Gyration, Static Noise en Strangers Among Bears snap je wel dat we het hier niet over een beginnend bandje hebben. Dit is een groovende metal machine die je vastpakt en pas loslaat wanneer zij dat willen. Heel dik!

Ze komen exclusief twee speciale shows spelen in Willem Twee poppodium! Dus wees gewaarschuwd!

JAHAT is een relatief jonge band met vijf geroutineerde muzikanten uit de omgeving van Tilburg. Het vijftal heeft elkaar gevonden in hun passie voor metal. Gitarist Daan Janzing is zeker geen onbekende in het rock-/metalgenre in Nederland. Zo duikt zijn naam op bij onder meer Maiden UniteD, Red Vultures en My Favorite Scar, waarmee hij onder meer in het voorprogramma van KISS speelde in Arnhem.

Bassist Jay Duykers heeft zijn sporen verdiend in Chillburn en Brotherhood Foundation. Aangevuld met drummer Darrick van Dieren en gitarist Robin van Poppel zet dit viertal een metalbasis neer waar zanger Jeremy Kock zijn vocalen aan mag toevoegen. Het resultaat zijn genadeloze metalcomposities waarin zware grooves de aandacht opeisen. Denk aan Pantera in een modern metalupdate. De eerste twee singles op Youtube zijn slechts een voorbode van de genadeloze muzikale bulldozer die naar de naam Jahat luistert.

De band staat aan de vooravond van een doorbraak en laten op METAL-AID horen dat ze in staat zijn om als een sloopkogel de ether te vermorzelen. Met hun energieke optreden gaan ze de temperatuur in de studio flink opstuwen en we mogen met z’n allen hopen dat de vier muren na hun set nog fier overeind staan. Zet jezelf klaar, zet de tafels en stoelen buiten en nodig je buren uit voor een dikke moshpit.

Vanwege de Corona maatregelen zijn er slechts 40 zitplaatsen in de zaal, verdeeld over 1 en 2 persoonstickets. 

Date

Oct 11 2020

Time

15:30

More Info

Read More

Location

Willem Twee
Den Bosch
REGISTER
QR Code