Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Ian Siegal (Unplugged) – Little Jimmy

2018 was weer een mijlpaal voor de Britse favoriete hedendaagse bluesman en afvallige Americana’man. Hij won de UK Blues Awards voor Beste Mannelijke Vocalist en Beste Akoestische Kunstenaar, waarmee hij een lange lijst van onderscheidingen in het Verenigd Koninkrijk, Europa en de Verenigde Staten aan zijn oeuvre toevoegde.

Voor de lente van 2019 zal Ian op tournee gaan met een unplugged presentatie van nummers van zijn laatste album All The Rage, waaronder een prachtig bewerkte akoestische versie van de soulversterker Sweet Souvenir.

Volgens Classic Rock is Siegal “een nationale schat,” America’s blues bible noemt hem “groot talent” en MOJO magazine rangschikt hem als “de slimste schrijver en meest magnetische bluesartiest in het Verenigd Koninkrijk”.

“Hij staat bekend als bluesman en staat vaak voor zijn elektrische band, maar het is slechts één kleur in het palet van een artiest die tussen continenten, tijdperken en verwachtingen glijdt. Hij neemt de leiding over het podium op een manier die maar weinig artiesten van vandaag de dag kunnen evenaren. Zweet, passie, humor, ontvlambare slidegitaar en een stem die groot genoeg is om bomen te vellen. Als het gewoon man & gitaar is, schijnen die kwaliteiten nog sterker door.

Date

Sep 28 2019

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Muziekgieterij
Maastricht
REGISTER
QR Code