Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Hibakusha – Inferum

Dit is de verplaatste show van zaterdag 21 november 2020.

Het concert van Hibakusha op 21 november 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zondag 14 maart 2021. De locatie en aanvangstijden zijn hetzelfde. Alle reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Haarlem’s heaviest, de loodzware metalband Hibakusha, speelt vanavond een thuiswedstrijd in de Stage 1,5 opstelling. Al enkele jaren beukt en groovet het vijftal zich een weg door het Nederlandse metallandschap met de ‘Incarnation’ EP en full length ‘Prophet of Numbers’ als eerste wapenfeiten. Momenteel is de band druk bezig met een opvolger, waarvan singles ‘Krakatoa’ en ‘Discovery’ de eerste voorproefjes zijn. Wij kunnen niet wachten om de local heroes weer eens op het podium te zien staan!

Met moderne death metalband Inferum weet je wat je kunt verwachten: vlijmscherpe riffs, brute vocalen en alles mechanisch strak! De tevens Complexity alumni, en winnaar van Dutch Metal Battle en Wacken Metal Battle in 2017 presenteerde z’n debuut-EP ‘Modern Massacre’ hier in Patronaat als support van het almachtige Cryptopsy. Dit indrukwekkende schijfje werd zelfs overtroffen met het vorig jaar uitgebrachte ‘Human Disposal’ met o.a. “guest vockills” door CJ McMahon van Thy Art Is Murder.

Date

Mar 14 2021

Time

20:00 - 18:00

More Info

Read More

Location

Patronaat
Haarlem
REGISTER
QR Code