Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Heideroosjes (30 Years slotconcert) – March (uitverkocht)

De vaandeldragers van de Nederlandse punkrock zijn terug! Heel even dan. Om te vieren dat het in 2019 precies dertig jaar geleden is dat ze een punkband begonnen. Om dat te vieren zakt de Nederlandse punkrockband op 13 én 14 december 2019 af naar Het Depot in Leuven!

In de dertig jaar dat Heideroosjes internationale bekendheid vergaarde, bouwde het viertal een omvangrijk repertoire op in het Nederlands en Engels. Culthits als ‘Klapvee!’, ‘Punica’, ‘Tering Tyfus Takketrut’, ‘Damclub Hooligan’, ‘Sjonnie & Anita’ en vreemde eend in de bijt ‘Ze Smelten De Paashaas’ worden in de lage landen uit volle borst meegezongen, terwijl in het Engels stevige nummers als ‘United Scum’, ‘Scapegoat Revolution’, ‘Break The Public Peace’ en ‘I’m Not Deaf, I’m Just Ignoring You!’ voor schorre kelen zorgen.

In 2012 hield Heideroosjes het voor gezien, na bijna 1500 optredens door heel Europa, Verenigde Staten, Japan en Zuid Afrika. De band opereerde sinds 1989 in dezelfde bezetting. Nu zijn de vier anti-helden voor even terug. “Omdat we daar zin in hadden'”, klinkt het. Zo simpel kan het zijn. Start de bus!

Support-act: MARCH

Date

Dec 11 2019

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Depot
Leuven, Vlaams-Brabant, België
REGISTER
QR Code