Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Hardland – Relate

HARDLAND maakt rock van deze tijd en vermengt deze op hun eigen manier met de geweldige sferen en karakteristieken uit de 70’s en 80’s. Ja, we hebben het over lange manen, dito gitaarsolo’s, kamerbrede toetsenpartijen en catchy meezingrefreinen.

Kortom: mis deze avond niet!

*** HARDLAND ***
[Melodic Rock / AOR / Alternative Rock / 80’s Wave Rock / 80’s Powerpop]

Waar 2018 veel (positieve) publiciteit en airplay over de hele wereld bracht en we onze eerste optredens inmiddels achter de rug hebben, belooft 2019 pas écht spectaculair te worden.

In 2019 zal de 2e CD uitkomen en gaat HARDLAND door met zoveel mogelijk op te treden op alle podia waar jullie ons willen zien! De zomer gaat te gek worden, als HARDLAND voor het eerst de landsgrenzen zal oversteken om in Duitsland te gaan optreden! We zijn erg enthousiast en willen dit graag met jullie delen! We kijken er naar uit om jullie bij onze komende optredens te zien! Kom gerust even een praatje maken, een foto met de band, of maak jouw avond nog completer met een ander leuk aandenken aan jouw avond met HARDLAND d.m.v onze bandmerch. Tot ziens bij een van de optredens van HARDLAND bij jou in de buurt!

Date

May 15 2020

Time

21:00

More Info

Read More

Location

StudioGonz
Gouda, Zuid-Holland
REGISTER
QR Code