Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Harakiri For The Sky – Schammasch – Gaerea

In januari 2022 begint HARAKIRI FOR THE SKY aan een Europese headliner tour om hun 5e ‘full length record’ te presenteren aan hun trouwe fans. Verwacht niets anders dan een van de meest ambitieuze liveshows van het Post Black Metal-collectief uit Oostenrijk!

Ze krijgen tijdens de tour gezelschap van niemand minder dan Gaerea en Schammasch.

HARAKIRI FOR THE SKY

Harakiri for the Sky werd in 2011 opgericht in Wenen, Oostenrijk. Het doel van de band is altijd geweest om een unieke mix van melancholie, agressie, waanzin en betekenis te verpakken in manic/mellow nummers die een overbrugging maken tussen black metal en atmospheric postrock. In 2018 kwam hun vierde album ‘Arson’ uit en daarmee stonden ze op nummer 29 in de Duitse albumcharts en op nummer 62 in de Oostenrijkse albumcharts. Ook werden ze in 2018 genomineerd voor de ‘Metal Hammer Awards 2018’.

GAEREA

Gaerea is een black metal kwintet uit Portugal. De band bracht in 2016 hun eerste EP uit via Everlasting Spew Records en ontving hiermee veel log van de internationale pers.

Met de release van hun eerste volledige album ‘unsettling whipsers’ kreeg Gaerea de mogelijkheid om door Europa en China te touren. Zij speelden eerder al op festivals als SWR Barroselas Metalfest (PT), De Mortem et Diabolum (DE), Throne Fest (BE), Frantic Fest (IT), Eresia Metal Fest (IT), Amplifest (PT) en nog veel meer.

Deze zomer kunt het tweede album van Gaerea uit via Season of Mist.

SCHAMMASCH

Sinds hun oprichting in 2009 heeft het Zwitserse SCHAMMASCH een pad van creatieve evolutie ingeslagen. Zij hebben zich nooit laten beperken door het black metal-genre waaruit ze zijn geboren. SCHAMMASCH heeft het afgelopen decennium veel getourd en heeft daarbij een sterke live reputatie opgebouwd. Hun shows staan bekend als boeiende ervaring op zowel visueel als auditief niveau waardoor vrije energieen moeilijk te weerstaan zijn.

Date

Feb 05 2022

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Gebr. De Nobel
Leiden
REGISTER
QR Code