Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

God Dethroned – Dawn Of Disease – Aesmah

De meesters van de melodieuze death/black metal zien we graag op het Baroegpodium. God Dethroned heeft dan ook al meerdere malen bij ons op de planken gestaan. En keer op keer bewijzen de mannen dat agressieve muziek prima samengaat met de mooiste melodieën. Wereldwijd heeft de band rond frontman Henri Sattler dan ook een enorm aanzien. Er zijn immers weinig bands die zo goed zijn.

Het Duitse Dawn Of Disease is al geruime tijd een vaste waarde in de Duitse scene. Met hun catchy death metal kan er ook weinig fout gaan. Een beetje vergelijkbaar met een band als Amon Amarth en doorspekt met geweldige melodieën. Het vijfde album “Procession Of Ghosts” uit 2019 kan gezien worden als voorlopig hoogtepunt.

Het Franse Aesmah is misschien nog een onbekende naam, hoewel deze act in 2009 is opgericht. Verder dan twee EP’s kwamen ze vooralsnog niet. Maar in januari verschijnt dan toch het debuutalbum “Walking Of The Horizon” waarop het viertal een lekkere pot melodieuze death metal laat horen waarbij je meteen aan een band als Dark Tranquillity moet denken.

Tijdschema
16.00-16.30 Aesmah (FR melodic death)
16.50-17.30 Dawn Of Disease (DE melodic death)
18.00-19.15 God Dethroned (NL death / black)

Date

Feb 09 2020

Time

15:00

More Info

Read More

Location

Baroeg
Rotterdam
REGISTER
QR Code