Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Fleddy Melculy

Naar aanleiding van de inperking van COVID-19 wordt dit concert verplaatst naar 26 oktober 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen een persoonlijke mail.

Fleddy Melculy is een brute metal- en hardcore band en presenteert nieuw album in Het Depot!

Achterna gezeten door horden groupies; badend in een luxe leven van geld, drank en drugs. Maar dat staat Fleddy Melculy natuurlijk allemaal niet aan, want hij is naar eigen zeggen een echte kutrockster, die geen tijd genoeg heeft om al zijn geld uit te geven om bijvoorbeeld genoeg zwembaden te kopen.

Voor wie het nog niet door heeft: ‘t is allemaal heel veel tongue-in-cheeck als kapstok voor een nieuw hoofdstuk waarin de band Fleddy Melculy nog verder gaat in het songschrijven. Het resultaat is wellicht het hardste en meest agressieve album van de familie Melculy up to date, maar tegelijk ook de meest melodieuze en toegankelijke plaat tot nog toe.

Het verhaal van Fleddy Melculy mag gerust tot één van de gekste verhalen uit de Belpopgeschiedenis genoemd worden. Immers: veel bands zijn er niet die met één song vanaf dag 1 worden opgepikt door alle mogelijke media, die vanuit het niets op alle grote podia van België en Nederland komen te staan en sindsdien de éne culthit na de andere scoren.

Die song is de culthit ’T-shirt van Metallica’. Wat het nog veel bizarder maakt, is dat het hier om een brute metal- en hardcore band gaat met Nederlandstalige maatschappijkritische teksten-met-een-dikke-knipoog!

Date

Oct 26 2021

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Depot
Leuven, Vlaams-Brabant, België
REGISTER
QR Code