Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Fleddy Melculy

Het concert van FLEDDY MELCULY wordt verplaatst naar 19 september 2020. Jouw tickets zijn automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je hoeft hiervoor geen handeling te stellen noch contact met ons op te nemen!

Het verhaal van Fleddy Melculy mag gerust tot één van de gekste verhalen uit de Belpop-geschiedenis genoemd worden. Veel andere bands zijn er niet die met één song vanaf dag 1 worden opgepikt door alle mogelijke media; die vanuit het niets op alle grote podia van België en Nederland komen te staan en sindsdien de éne culthit na de andere scoren. Die song is de culthit ’T-shirt van Metallica’.

Het derde album is ingeblikt en pikt in het voorjaar van 2020 de draad op waar die na het tweede succesvolle album DE KERK VAN MELCULY is gelaten: Fleddy Melculy is nu een echte rockster. Achterna gezeten door horden groupies, badend in een luxe leven van geld, drank en drugs. Maar dat staat Fleddy Melculy natuurlijk allemaal niet aan want hij is naar eigen zeggen een echte kutrockster die geen tijd genoeg heeft om al zijn geld uit te geven om bvb genoeg zwembaden te kopen.

Een nieuw hoofdstuk waarin de band Fleddy Melculy nog verder gaat in het songschrijven. Het resultaat is wellicht het hardste en meest agressieve album van de familie Melculy up to date, maar tegelijk ook de meest melodieuze en toegankelijke plaat tot nog toe.

Klinkt heel vreemd hé, maar je zal wel horen wat we bedoelen! Hard en catchy as fuck.

Date

Sep 19 2020

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Muziekodroom
Hasselt, Limburg, België
REGISTER
QR Code