Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Fleddy Melculy

Op last van overheids instructie worden alle shows tot en met 1 juni 2020 bij Willem Twee afgelast in verband met het Corona-virus. De show is daarom verplaatst naar 22 januari 2021. Overigens is de verkoop van de tickets momenteel gestaakt, omdat er nog geen zekerheid is over de hoeveelheid tickets die wij mogen verkopen in de loop van de komende maanden. Wij houden u hierover op de hoogte via onze website en onze social media kanalen

Het derde album pikt in het voorjaar van 2020 de draad op waar die na het tweede succesvolle album DE KERK VAN MELCULY is gelaten: Fleddy Melculy is nu een echte rockster. De band Fleddy Melculy heeft een nieuwe hoofdstuk gestart waar het nog verder gaat in het songschrijven. Het resultaat is wellicht het hardste en meest agressieve album van de familie Melculy up to date, maar tegelijk ook de meest melodieuze en toegankelijke plaat tot nog toe.

WIE OF WAT IS FLEDDY MELCULY? een band die met één song vanaf dag 1 wordt opgepikt door alle mogelijke media; die vanuit het niets op alle grote podia van België en Nederland komt te staan en sindsdien de éne culthit na de andere scoort. Die song is de culthit ’T-shirt van Metallica’. Wat het nog veel bizarder maakt is dat het hier om een brute metal-en hardcore band gaat met Nederlandstalige maatschappijkritische teksten-met-een-dikke-knipoog! In half jaar tijd ontpopt het illustere gezelschap zich tot één van de meest populaire Belgische metalacts van het laatste decennium.

De toekomst ziet er niet slecht uit voor de band omdat er een 3de plaat aankomt in het voorjaar van 2020. Wanneer de 2de plaat De kerk van Melculy eerder onomstotelijk zou aantonen dat de band geen ééndagsvliegen is, bewijst deze 3de worp vooral waarom Fleddy Melculy nu zo snel is populair geworden: vintage hardcore met heel wat metal ingrediënten waarvan je elke song de longen mee uit je lijf schreeuwt.

Hard en catchy as fuck. Fleddy Melculy is back van nooit weggeweest en is na 4 jaar nog maar net opgewarmd. See ya on the road.

Date

Jan 22 2021

Time

16:30

More Info

Read More

Location

Willem Twee
Den Bosch
REGISTER
QR Code