Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Fit For A King – Silent Planet – Alpha Wolf – Brand of Sacrifice

Metalcore liefhebbers opgelet! Op 17 oktober komt Fit For A King samen met Silent PlanetGideon en Gravemind naar Dynamo Eindhoven. Maak je klaar voor een avondje beuken! Tickets zijn nu in de verkoop.

FIT FOR A KING

Na shows met As I Lay Dying en Emmure komt de Texaanse metalcoreband voor z’n eerste headlineshow naar Nederland toe. Het kwartet staat bekend om z’n glasharde metalcore, aansprekende melodische hooks en de wisselwerking tussen de twee vocalisten. Een formule die tot ultieme wasdom is gekomen op de nieuwste plaat ‘Dark Skies’, uitgegeven op Solid State Records. De band is sinds 2007 is de band non-stop aan het werk, wat resulteerde in talloze tours, twee EP’s en vijf albums.
www.facebook.com/fitforakingband

SILENT PLANET

Silent Planet is een upcoming metalcoreband, dat vorig jaar met ‘When The End Began’ een ijzersterke plaat uitbracht. Het gezelschap rond charismatische frontman Garrett Russell heeft zichzelf vernoemd naar het bekende science fiction boek ‘Out of the Silent Planet’ van CS Lewis en wordt gekenmerkt door lyrics die je tot nadenken zetten, postrock-invloeden en oog voor details in de songs.
www.facebook.com/silentplanetmusic

GIDEON

De Amerikaanse metalcoreband Gideon staat garant voor je dagelijks portie breakdowns, vurige lyrics en vette riffs. Op de meest recente release ’No Love / No One’ overtreft de band zichzelf en laat het een nieuwe donkere gelaagdheid horen. Een voorproefje voor wat er later dit jaar komen gaat!
www.facebook.com/GideonAL

GRAVEMIND

De jonge Australische deathhore-band Gravemind is de opener tijdens deze tour. Deze zomer werd het debuutalbum ‘Conduit’ uitgebracht.
www.facebook.com/gravemindau

Date

Oct 17 2020

Time

19:15

More Info

Read More

Location

Dynamo
Eindhoven
REGISTER
QR Code