Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Ferocious Dog – Drunken Dolly – 10 TO GO

Een echte muzikale blender! Met een mix van folk, punk, ska en rock staat Ferocious Dog garant voor een avond vol bevlogenheid en passie. Met een show die steevast een bont gezelschap aan het dansen krijgt, belooft het een knallend feest te worden!

Ferocious Dog schroomt niet om een kritische blik te werpen op politieke en sociale misstanden. De meningen die ze hierover vormen, uiten ze in bevlogen muziek met scherpe teksten. Met de strijdbaarheid van The Clash en de maatschappelijke opvatting van Robin Hood, speelt de band uit Nottingham een bevlogen mix van folk, punk, ska en rock. Ze zijn inmiddels een gevestigde naam in het festivalcircuit: ze speelden onder andere Glastonbury, Lowlands, Paaspop en natuurlijk Bevrijdingsfestival Leeuwarden faliekant plat! Met een show die steevast een bonte mix van kantoorpikken, hanenkammen, hockeymeisjes, corporate lullen, anarchistpunkers, black metalfans en dronkaards aan het dansen krijgt, belooft het een knallende avond in Neushoorn te worden!

Drunken Dolly viert al jaren feest op de Nederlandse podia en inmiddels hebben ze tijdens hun meerdere UK-tours ook daar laten zien dat Drunken Dolly feesten en drinken is. Dat in combinatie met hun energieke show vol punk, folk en meerstemmige samenzang, staan ze bekend om samen met hun vrienden van het ‘Drunken Dolly Drinking Team’ te zorgen dat menig tapinstallatie leeg wordt gedronken en een groot feest gegarandeerd is.

10 TO GO geeft je geen opties, er is maar één en dat is geheid skanken en pogoën tot je er bij neer valt! Het gevoel alsof je in een blender bent gestapt die loopt op rocket fuel. 10 TO GO voegt alle bekende elementen uit Ska, Punk Rock en Reggae samen als een heerlijk 3 gangen menu waar je van gaat smullen!

Date

Jan 24 2020

Time

20:45

More Info

Read More

Location

Neushoorn
Leeuwarden
REGISTER
QR Code