Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Faun

De Faun show die oorspronkelijk zou plaatsvinden op 21 november (van de albumtour) is verplaatst naar zaterdag 4 december 2021. Dit is een andere en akoestische show.

Dit concert is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. Bekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.

De Duitse band Faun is een van de grote namen in de paganfolkwereld. De zesmansformatie (m/v) maakt middeleeuwse muziek die varieert van melancholieke ballades tot opzwepende dansnummers, gezongen met vuur en gespeeld op oude instrumenten als Keltische harp, draailier, luit, doedelzak en vele trommels. Op het laatste album Märchen & Mythen (2019) heeft Faun zich laten inspireren door de oude Duitse sprookjes – zo gaat de tweede single Sieben Raben over een verhaal van de gebroeders Grimm. Een sprookjesachtige avond is dus gegarandeerd!

Date

Dec 04 2021

Time

20:15

More Info

Read More

Location

TivoliVredenburg (Grote Zaal)
Utrecht
REGISTER
QR Code