Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Drunken Dolly

ST. PATRICK’S DAY EXTRAVAGANZA
VERPLAATST CONCERT VAN 19 JUNI
Voor fans van: Toy Dolls, Dropkick Murphys, Flogging Molly

Je kunt de klok vanaf hedendag erop gelijk zetten: wanneer St. Patrick’s Day aanbreekt speelt Drunken Dolly traditiegetrouw in Rotown! Omdat het vorig jaar zo’n legendarische aangelegenheid bleek geven wij de band het groene licht om het nog net iets dikker en gestoorder over te doen. Een ware Extravaganza met hoofdletter E, met speciale gastoptredens, DJs en (natuurlijk!) een straffe voorraad Guinness voor het Drunken Dolly Drinking Team.

‘Opzwepend’ is een understatement wat betreft de knotsgekke, met banjo en mandoline aangedreven celtic-punk van Drunken Dolly. In 2015 waren ze bij uitstek dé feestband van het Popronde festival, met shows waar kolkende polonaises spontaan ontstonden. Internationaal gaan de Dollys inmiddels prima mee, de band heeft gespeeld met Flogging Molly en Dropkick Murphys, twee van de absolute totempalen als het gaat om feestelijke punkrock.

Dus proost op het leven, proost op de dood, en proost op de kater die ongetwijfeld gaat komen. Vanavond laat Drunken Dolly het geluksklavertjes regenen aan de Nieuwe Binnenweg!

St. Patrick’s Day: om er een groot feest van te maken heeft Drunken Dolly niet één maar twee supports uitgenodigd! Davey Malone en The Lagan spelen vanavond ook. Daarnaast dansen we aansluitend tot in de vroege uurtjes op de heerlijke St. Patrick’s Day platen van DJ Tim.

Het concert van Drunken Dolly stond oorspronkelijk gepland voor zaterdag 14 maart, vervolgens 19 juni maar is nu dus verplaatst naar zaterdag 13 maart 2021. Locatie Rotown blijft ongewijzigd. Huidige kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl

Date

Mar 13 2021

Time

21:30

More Info

Read More

Location

Rotown
Rotterdam
REGISTER
QR Code