Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Dreamwalkers – Elusion – Armed Cloud – IDEK

Op 27 september 2019 kan de liefhebber van symfonische en progressieve metal zijn hart ophalen bij Willemeen in Arnhem, want maar liefst 4 (!) bands zullen deze avond aantreden.

De avond zal worden afgetrapt door IDEK uit Utrecht! Deze jonge band heeft al de nodige dingen mee mogen maken in hun carriere van optredens op festivals als complexity, tot bijna complete bandwissels. De band is nu terug als trio en hun muziek is nog even hoekig, experimenteel en intens als altijd, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om hun set te checken!
https://www.facebook.com/IDEKband/

Als tweede op de planning staat de Nijmeegse band Armed Cloud. Deze band is voor Willemeen geen onbekende gezien dat de band de presentatie van hun eerste album ook al in deze zaal mocht houden. De band heeft ondertussen een tweede album uit genaamd “Master Device & Slave Machines” wat zowel door fans als de pers goed ontvangen is. De band beloofd ons met nieuwe energie deze avond het podium te gaan bestijgen en wij hebben er zin in!
https://www.armedcloud.net

De derde band van deze avond is het Belgische Elusion die hier hun debuutshow op Nederlandse bodem komen spelen! Elusion beschrijft zichzelf als een symfonische metalband, maar deze band laat zich door de diverse genres die hun muziek opzoekt, de sterke stem van zangeres Evy en hun sterke performance niet zomaar in één vakje plaatsen. Zowel voor doorgewinterede symfo fans als de metalheads die van uitdagende muziek houden, is dit optreden een absolute must!
http://elusion.be/

De laatste band van deze avond , Dreamwalkers Inc, is een band die qua sound en stijl uniek te noemen is. Dit grote gezelschap maakt progressieve metal met symfonische en theatrale invloeden, waarbij  onverwachte muzikale wendingen altijd op de loer liggen. Zowel de studio releases als de liveshows worden goed ontvangen en deze band probeert elke show een te maken die je niet snel zult vergeten. De band bracht dit jaar het album “First Re-Draft” uit en deze plaat zal dan ook in dit optreden flink vertegenwoordigd worden.
https://www.dreamwalkersinc.com/

Date

Sep 27 2019

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Willemeen
Arnhem
REGISTER
QR Code