Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Demonical – Lik – Nervechaos – Bleeding Utopia

 DEMONICAL

Wie snakt er nou niet naar een vette death metalshow. Met het Zweedse Demonical moet dat gaan lukken. De band wordt in 2006 opgericht door drie ervaren muzikanten die vlak daarvoor het geweldige Centinex opdoekten. Met een arbeidsethos waar je u tegen zegt, verschijnt regelmatig een nieuw album. De teller staat nu op vijf langspelers en nummer zes komt eraan. En dan zijn er nog de nodige tussendoortjes ook. Demonical laat horen wat ze in Zweden goed kunnen; death metal maken.

 LIK

Dat geldt ook voor Lik, wat zoveel betekent als lijk. Dit viertal verheft het maken van death metal tot pure kunst. Net als Demonical hebben zij de afgelopen tijd in de studio doorgebracht om een nieuw album op te nemen. Dat Lik uit Zweden komt, is duidelijk met hun specifieke sound die intussen als Zweeds cultureel erfgoed bestempeld kan worden.

 NERVOCHAOS

NervoChaos komt uit Brazilië en het is algemeen bekend dat ze daar ook een aardig potje metal kunnen maken. Deze heren doen dat al bijna 25 jaar. Ze worden ook zeer gewaardeerd door collega bands, wat het nodige zegt. Belangrijkste is dat de death metal van dit gezelschap gewoon heel erg gaaf is.

 BLEEDING UTOPIA

Voor het wat melodieuzere werk kun je bouwen op Bleeding Utopia. In 2019 leverden deze Zweden hun derde album af. Houd je van een mix van At The Gates en Amon Amarth? Dan zou dit je wel eens aangenaam moeten kunnen verrassen.

Date

Nov 25 2020

Time

18:00

More Info

Read More

Location

Baroeg
Rotterdam
REGISTER
QR Code