Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Dauthuz – Infantry – Yaotzin

Beukende Old School Death Metal, dat is waar DAUTHUZ voor staat! De band is opgericht in de zomer van 2015 door Dennis Jak en Hans Bijland. Na een korte zoektocht werden Tim Roeper en Robbert Kok (DISAVOWED, ex OBSIDIAN) aan de lineup toegevoegd en vlak daarna volgde Melle Kramer (ex OBSIDIAN). De band heeft recentelijk de opnames van hun eerste full length album ‘Destined For Death’ afgerond. Dit album verscheen op 24 november 2017 en bevat onder andere het nummer ‘Dying Breed’ met Marloes Voskuil (IZEGRIM) op lead vocals. In januari 2017 werd een promo video voor dit nummer uitgebracht. Afgezien van het aanstaande album heeft DAUTHUZ nog veel meer voor je in petto. Er zijn interessante ideeën en optredens in de maak. Alle reden dus om ze goed in de gaten te houden.

Infantry is een thrash/death metal band uit Zaanstad. Ze staan bekend om hun uptempo thrashy songs in combinatie met death slamming riffs in de stijl van bands als Slayer, Kreator, Decapitated, Strapping Young Lad en nog veel meer. De lyrische thema’s variëren van wereldoorlogen, dood, verwoesting en verval tot perverse fantasieën.

Yaotzin, uit de regio Alkmaar, is oorspronkelijk opgericht in 1995. Eind 2013 pakt Yaotzin de instrumenten weer op, maar heeft een aantal line-up veranderingen ondergaan. De nieuwe line-up bestaat uit; Theo op zang, Bas op drums, Spoor op gitaar en nieuwe rekruten Nick Kühl op gitaar en Jesse Peetoom op bass. Yaotzin heeft nog een officieel extra lid, hoewel hij geen instrument bespeeld. Patrick Daniel is verantwoordelijk voor alle demonische kunstwerken, visuele effecten en het maken van de officiële band foto’s. Yaotzin speelt op volle kracht en brengt black metal chaos!

Date

Jan 31 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Flux
Zaandam, Noord-Holland
REGISTER
QR Code