Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

DAS OKTOBER METALFEST 2020

Na een succesvolle eerste editie komt er in 2020 ook een tweede editie van Das Oktober Metalfest. En wel op 3 oktober 2020! Pak die agenda erbij en zet DOM met dikke letters erin. En als je dan toch bezig bent kun je net zo goed ook een streep trekken door de zondag, want na een aantal skullpullen zal de zondag een bankdag worden 😉
Onkel Tom is de eerste naam op de poster. De band van ‘Tom Angelripper’, de bassist van Sodom, speelt metalversies van bekende Schlager en beer-songs. Precies wat we zoeken op Das Oktober Metalfest.
De kaartverkoop start komende maandag 21 oktober om 12:00. De VIP service kon nog wat beter en om dit te realiseren zijn we genoodzaakt om de prijs van een VIP ticket wat te verhogen. Deze tickets kosten voor 2020 119 euro per persoon. De reguliere tickets blijven hetzelfde geprijsd, namelijk 39 euro (beide inclusief servicekosten).
De Finse folkmetalband Korpiklaani is dé feestband bij uitstek. En dit jaar doen ze ons eigen Das Oktober Metalfest aan. Afgelopen jaar stonden ze nog in de 013, dit jaar bij ons.
En Korpiklaani is niet de enige nieuwe feestband voor Das Oktober Metalfest 2020. Ook Nanowar Of Steel komt naar Eindhoven. Deze band houdt van komedie en metal. Ze brengen een op en top parodie show, maar doen dit heel serieus :).

Date

Oct 03 2020

Time

14:00

More Info

Read More

Location

Klokgebouw
Eindhoven
REGISTER
QR Code