Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Cytotoxin – Extermination Dismemberment – Distant – Necrotted

Dit is de verplaatste show van 30 maart 2021. Kaartkopers hebben een mail ontvangen, gekochte kaarten blijven geldig.

CYTOTOXIN

Als een brute een vooral technische death metalband een contract tekent met Unique Leader Records dan weet je dat het muzikaal dik in orde is. Dat geldt ook voor het Duitse Cytotoxin dat na een album in eigen beheer intussen al drie platen voor het Amerikaanse label heeft opgenomen. Het laatste album “Nuklearth” verscheen in augustus 2020 en gaat weer over nucleaire rampen. Niet vreemd dat deze band hun stijl “Chernobyl death metal” noemt.

 EXTERMINATION DISMEMBERMENT

Voor het betere slamwerk kunnen we bij Extermination Dismemberment aankloppen. Dat hebben we in Baroeg al eens kunnen ervaren toen deze band uit Wit-Rusland in 2019 op de planken stond.

 DISTANT

Toen Extermination Dismemberment in Baroeg speelde, was Distant ook van de partij. Intussen is deze deathcore act uitgegroeid tot een zestal en heeft de Rotterdamse band ook wat Slowaakse bandleden in de gelederen. Met een vers album uit (via Unique Leader) is het hoog tijd dat ze dat nieuwe materiaal presenteren.

 NECROTTED

Het Duitse Necrotted opent met hun dikke death metal waarin je ook wat deathcore terug hoort. Check hun meest recente release “Die For Something Worthwhile” maar eens..

Date

Apr 12 2022

Time

18:00

More Info

Read More

Location

Baroeg
Rotterdam
REGISTER
QR Code