Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Countdown Café: Kayak – Bökkers – Ruben Hoeke Band

Het Countdown Café is terug! In samenwerking met NH Radio en radiomaker Kees Baars brengt Q-Factory het populaire wekelijkse live radioprogramma ‘Countdown Café’ terug op de radio en op de planken. Wekelijks zal een gratis concert in Q de de basis vormen van het radioprogramma dat elke zondagavond zal worden uitgezonden op NH Radio.

Kayak is een Nederlandse symfonische-rockgroep die al sinds 1972 actief is. Kayak behoorde in de jaren zeventig tot de populaire symfonische groepen van Nederland. Hoewel de muziek aanvankelijk stevig verankerd lag in de symfonische rock zoals die gespeeld werd door groepen als Yes, Genesis en Focus, haalden singles van Kayak toch regelmatig de hitlijsten.

Al jaren toert de Sallandse rockband Bökkers langs de meest van god verlaten, waaierige uithoeken van ons land om daar een ongekend dampend feest te vieren met originele rock-krakers als Annie uut de Bochte, Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet, Jezus en Iederene Hef een Reden. Met hun succesvolle eigen festival Koele Koele, honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de Top2000, shows in Paradiso, op de Zwarte Cross, Down the Rabbithole en vele andere festivals, discotheken en feesttenten is Bökkers niet meer weg te denken.

Diverse media omschrijven hem als een ‘stergitarist van wereldklasse’ en ‘een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen’. Met zeer lovende recensies op zak trekt de Ruben Hoeke Band in 2019 weer ten strijde met ‘een grote mix van vette Rock, Soul, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues!’

Date

Nov 26 2019

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Q-Factory
Amsterdam
REGISTER
QR Code