Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Conjurer – Earth Moves – Armed For Apocalypse

Conjurer is een vervaarlijke en loodzware postmetalband met een oneindig aantal muzikale wendingen. Het debuutalbum ‘Mire’, uitgebracht door het toonaangevende label Holy Roar, is een adembenemende plaat en erg indrukwekkend. De langspeler werd aan het eind van 2018 genoemd in jaarlijsten van Metal Hammer, Kerrang!, Already Heard en de Riot Act podcast. Na voortreffelijke shows op Roadburn, Smashfest en ons eigen Complexity Fest eerder dit jaar, kunnen we niet wachten om ze terug te verwelkomen in Haarlem!

Earth Moves is geworteld in metal en hardcore, maar weet ook elementen uit shoegaze, screamo en postrock in de muziek te verwerken. Het uit Brighton-afkomstige gezelschap heeft recentelijk debuutalbum ’The Truth In Our Bodies’ uitgebracht en laat daarop een band horen die een perfecte balans tussen intieme en grootse momenten heeft gevonden.

Het sludge-kwartet Armed For Apocalypse is afkomstig uit een verre uithoek van Noord-Californië. Ze spelen vernietigende songs, die langzamer en modderiger zijn dan je ooit hebt gehoord. Maar, heel soms, slaan ze onverwachts linksaf en wordt het ontzettend episch.

Datum

okt 19 2019

Tijd

19:30

More Info

Read More

Locatie

Patronaat
Haarlem
REGISTREREN
QR Code