Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Colour Haze – El Perro

25-jarig jubileum én een nieuwe plaat

Colour Haze, opgericht in het midden van de jaren ‘90, is een van de oudste Duitse stonerbands. Op hun eerste albums hoor je duidelijk de invloed van Black Sabbath en Grand Funk Railroad. Daarna evolueerden ze van heavy rock naar een meer melodieus geluid, met dromerige riffs, voortstuwende grooves en imponerende soundscapes. In 2020 viert de band hun 25-jarige jubileum. Om dat te vieren leggen ze op dit eigenste moment de laatste hand aan ‘Life’, de opvolger van het veelgeprezen album ‘In Her Garden’ uit 2017. ‘Life’ verschijnt eind 2019, en kan je daarna live horen tijdens hun voorjaarstournee. Mis hun passage in Vooruit niet!

De line-up is al meer dan 20 jaar ongewijzigd: Stefan (gitaar en zang), Manfred (drums) en Philipp (bas) vormen een powertrio dat de harten en oren heeft veroverd van een loyale fanbase. Sinds 2003 brengt de band albums uit via Stefans eigen label Elektrohasch Schallplatten, waardoor ze een echte DIY-band geworden zijn.

support: El Perro

El Perro is de gloednieuwe band onder leiding van gitarist, vocalist, songwriter & producer Parker Griggs. Hij borduurt verder op zijn zware psychedelische riffs van zijn ander geesteskind Radio Moscow, al duwt hij er bij El Perro af en toe tweede gitaar bij en kruidt een percussionist het geheel met Latijnse ritmes en funkadelische grooves. Spek naar de bek voor de liefhebber van logge gitaren. Dé ideale opwarmer voor de Duitse stonerrockers van Colour Haze.

TIMETABLE

20:00 doors
20:30 El Perro
21:30 Colour Haze

Date

Mar 31 2020

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Vooruit
Gent, Oost-Vlaanderen, België
REGISTER
QR Code