Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Channel Zero #2 (uitverkocht)

Naar aanleiding van COVID-19 wordt het concert van 30 YEARS CHANNEL ZERO #2 verplaatst naar vrijdag 21/01/2022.

In 2020 staat Channel Zero exact 30 jaar op het podium. De band wil dit dan ook samen met zijn fans vieren in de even legendarische Brusselse AB.

Channel Zero kan al terugblikken op 7 studioalbums. 7 metalparels waarvan ‘Unsafe’ en ‘Black Fuel’ ongetwijfeld dé klassiekers bij uitstek zijn die epische singles hebben voorgebracht als ‘Black Fuel’, ‘Help’ en ‘Suck My Energy’. Live heeft de band in al die jaren zowat elk Europees festival plat gespeeld en de ganse wereld rond getoerd met internationale artiesten als Body Count, Megadeth, Danzig, Biohazard en Kiss.

Muzikaal heeft Channel Zero de afgelopen 3 decennia een memorabel internationaal parcours afgelegd, maar er waren soms ook minder mooie momenten. Tijdens deze feestelijke avond kijkt de band terug op dit roemrijke verleden met lief en leed, maar vooral ook met keiveel goeie, luide muziek!

Kom mee vieren en ontdek welke verrassingen en special guests Channel Zero allemaal voor jullie in petto heeft tijdens deze onvergetelijke avond! Het wordt sowieso hét metalfeest van het jaar!

Date

Jan 21 2022

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Ancienne Belgique
Brussel, België
REGISTER
QR Code