Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

UITGESTELD – Bush – Dirty Honey

Dit concert werd uitgesteld wegens de maatregelen tegen COVID-19. We zoeken momenteel naar een nieuwe datum.

Meer informatie vind je hier.

Bush is één van de meest succesvolle Engelse rockbands uit de populaire alternative rockperiode van de 90’s. Hun debuutalbum Sixteen Stone bereikte 6x platinum in de US. Opvolger Razorblade Suitcase bereikte zelfs de n°1 plek in de Amerikaanse albumcharts. Frontman Gavin Rossdale kan terugblikken op een uiterst succesvolle carrière aan beide kanten van de oceaan. Meer dan 20 miljoen verkochte platen staan op zijn conto, zowel met zijn band Bush als solo. Hits “Glycerine” en “Machinehead” behoren tot het collectief geheugen van vele nineties kids.

Na een lange pauze keerde Bush terug naar het voortoneel in 2011. Sindsdien brachten ze drie nieuwe albums uit en in 2017 stonden ze nog op het podium van een uitverkochte Trix. Op dinsdag 16 juni keren ze terug naar Antwerpen, met dit keer het nieuwe album Bullet Holes onder de arm.

DIRTY HONEY US

Dirty Honey is een Amerikaanse rockband uit Los Angeles. Met hun single ‘When I’m Gone’ zijn ze de eerste ongesigneerde band die bovenaan de Billboard Mainstream Rock Chart stond. En intussen gaat het hard. Dirty Honey opende al voor Slash, The Who, Alter Bridge én Guns N’ Roses!

Date

Jun 16 2020

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Trix
Antwerpen (België)
REGISTER
QR Code