Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Breuklijn #1: Grade 2 – Savage Beat – Deathtrap

Punx, Skins & Hardcorekids! Met de ‘infamous’ UVB-fests en de, in onze ogen legendarische, ’United Colours of Hardcore’ avonden nog vers in het geheugen is het tijd dat de niet meer zo recente geschiedenis, zich gaat herhalen.

De Pul wordt tijdens de upcoming “Breuklijn”-shows voor even het centrum van HC/PUNK Nederland. Vernoemd naar de breuk in onze aardkorst onder Uden, zijn wij klaar die lijn op de proef te stellen met de volgende line up voor de eerste Breuklijn show:

Grade 2 (UK)
Opgericht in Ryde op het eiland Wight in 2013. De groep wierp snel hun blik op een bredere horizon en ging aan boord van de Isle of Wight ferry voor shows op het vasteland en maakte daar naam en faam. 7 jaar later touren ze, met hun album ‘Graveyard Island’ onder de arm, de wereld rond. Onder de hoede van Punk-giganten als Dropkick Murphys, Anti-Flag en Social Distortion maakt het grote publiek kennis met, wat wij vinden ’the future of punk-&-oi!’ Tussen dat tourgeweld is 1 gaatje voor een headline clubshow in NL gevonden; UDEN!

Savage Beat (NL)
De straten van Amsterdam, de stegen van onze hoofdstad; dat weerklinkt in de sound van Savage Beat. Die sound is rauw, die is recht voor de raap en die is echt! Op hun albums ‘Wired’ en ’Trench Warfare’ kun je het al horen… maar wacht tot ze je te pakken hebben vanaf onze Breuklijn-stage.

Deathtrap (NL)
Hard, ruig, smerig en in your face zijn een paar goede voorbeelden om Deathtrap en hun eigen merk van heavy hardcore, groove metal en southern rock te omschrijven. Bij hun show worden een paar dingen duidelijk: Het dak zal er hoe dan ook afgeblazen worden, de vonken zullen er vanaf vliegen en de enige versnelling die Deathtrap kent is de vijfde versnelling. Ze waren te zien met de popronde en zijn momenteel druk bezig voor hun volgende release.

Date

Jun 21 2020

Time

18:00 - 18:00

More Info

Read More

Location

Pul
Uden, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code