Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Belphegor – Suffocation – Hate – Necrosy – Skaphos

Wauw, wat een vette package hebben we in de aanbieding voor jullie. Suffocation en Belphegor komen naar de Cacaofabriek en ze brengen ook nog het Poolse Hate mee en twee supports. Als dat niet een avondje headbangen wordt……..

Suffocation behoort al jaren tot de eredivisie van de death metal. Deze avond zal vooral in het teken staan van hun laatste album ‘Of the Dark Light’, maar natuurlijk zullen klassiekers uit het roemruchte verleden van de metalpioniers niet ontbreken. Fans kunnen nu ook kennis maken met de nieuwe zanger, Ricky Myers.
In de herfst van 2021 zal het nieuwe album van Belphegor verschijnen (titel is nog niet bekend) en die zal deze avond gepresenteerd worden. De karakteristieke black/death combinatie van Belphegor zal iedereen weer versteld doen staan!
Hoe gaaf is het dat het Poolse Hate is toegevoegd aan deze package! De Poolse metal machine – met hun originele Slavische thematiek – zal hun album ‘Rugia’ over het publiek uitstrooien.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is zullen de bands Necrosy (Italiaanse death metal) en Skaphos (Franse death/black metal) als supports optreden.

Date

Mar 05 2022

Time

18:30

More Info

Read More

Location

Cacaofabriek
Helmond
REGISTER
QR Code