Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Belphegor – Incantation – Horna – Necros

Deze show is helaas geannuleerd i.v.m. de situatie rond het Covid-19 virus en de bijbehorende maatregelen vanuit het RIVM. Kaarten worden automatisch gerestitueerd.

Belphegor uit Oostenrijk speelt al jaren mee op het hoofdpodium van de extreme metal. Hun razende blackened death metal knalt, beukt en giert alsof de apocalypse aanstaande is. En wellicht is dat ook wel zo, want het is de band er alles aan gelegen om alles en iedereen plat te walsen met hun duizelingwekkend drumwerk, perfect gedoseerde melodieuze gitaarpartijen met snijdende solo’s en bruut gruntwerk. De band is al actief sinds 1995 en heeft al elf albums op hun naam staan, waarvan ‘Conjuring the Dead’ uit 2017 het laatste is. Nieuw werk is onderweg. Het maakt van Belphegor een opgefokte kruisbestuiving tussen Morbid Angel, Nile, Behemoth en Marduk. Die live zeker hun mannetje staan, alsof satan himself je op de hielen zit…

De Amerikanen van Incantation draaien nog langer mee dan hun wapenbroeders uit Oostenrijk. Al sinds 1989 maakt Incantation de underground onveilig. Sinds de klassieker ‘Onwards to golgotha’ staat de band garant voor logge brute blasfemische death metal. Constante factor is oprichter en zanger/gitarist John McEntree die ook op het laatste album ‘Profane Nexus’ uitgebracht door Relapse, laat horen hoe old school death metal hoort te klinken.

Naast Belphegor en Incantation komen op 22 november o.a. ook de Finse black metalband Horna en de Italiaanse death metalband Necrosy naar Nijmegen.

Date

Nov 22 2020

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Doornroosje
Nijmegen
REGISTER
QR Code