Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Barathrum – Heretic – Wrok – Adversarius

Barathrum en Wrok brengen deze maand een old school split 7″ singel uit. Ter promotie doen de bands drie shows, waarvan de enige Nederlandse show in Baroeg is. Voor Barathrum zeer bijzonder, de band speelt amper buiten Finland. In 2015 speelde de band zelfs voor het eerst sinds 1997 buiten Scandinavië op Veneration en nu naar dik vier jaren keren de perverselingen terug met hun trademark bezeten midtempo jetblack metal.

De vieze black metal punks van Heretic staan bekend om hun ultra-energieke liveshows. De band werd meer dan 23 jaar geleden opgericht en staat nog altijd voor waar het is mee begonnen: geen compromissen, geen pretentieus gelul, alleen pure ranzigheid van soort waar zelfs Venom oordoppen voor indoet. Alsof het buitenechtelijke kind van Motörhead en de Misfits een zoon hebben die opgroeit met Celtic Frost en Slayer en een band begint!

Wrok, Neerlands zwartste, was één van de meest obscure groepen uit de jaren ’90. De band bracht een paar demo’s uit waarvan de meest beruchte “Ontgravenis” was uit 1996. Na een paar jaar kapte de band er mee, maar in 2016 werd de band letterlijk ontgraven en namen ze een nieuwe LP op, genaamd “De onheilsbode”. Wrok uit de HEL speelt ziekelijke primitieve Satanische black metal in het straatje van Bestial Summoning, Apator, Malefic Oath, Necro Schizma.
Adversarius is een gedreven jonge band, met twee indrukwekkende wapenfeiten onder de riem. Geïnspireerd door bands als Dark Funeral, Infinity en Funeral Mist speelt dit kwartet occulte pure black metal.

Date

Nov 30 2019

Time

18:30

More Info

Read More

Location

Baroeg
Rotterdam
REGISTER
QR Code