Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Autarkh – Doodswens

Avondje extreme metal van de Tilburgse band Autarkh! Deze groep muzikale extremisten die zich inzetten voor het verleggen van de grenzen van de auditieve zintuigen. Autarkh is het geesteskind van Michel Nienhuis, stichtend lid en componist/gitarist van Dodecahedron. Autarkh neemt een unieke positie in in de wereld van extreme metal.  Beats en effecten  die doen denken aan die van artiesten als Aphex Twin en Autechre zijn perfect in balans met de overweldigende riffs en vocalen. Autarkh’s eerste volledige album ‘Form In Motion’ werd onlangs uitgebracht via Season of Mist records. ‘Form In Motion’ voelt als een evolutie in zowel geluid als tekst. Duik erin, laat je meeslepen en inspireren!

Support Doodswens
Doodswens is een tweekopigge blackmetalband uit Eindhoven. De damens zijn geïnspireerd door de rauwheid van de jaren ’90 en combineren oldschool black metal met een sfeervolle muur van geluid.

Gezondheidscheck en huisregels i.v.m corona
Een bezoek aan Groene Engel is in deze tijd anders dan je gewend bent. Lees voorafgaand aan je bezoek de huisregels. Je vindt ze hier: huisregels i.v.m. corona.

Date

Jul 03 2021

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Groene Engel
Oss, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code