Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Another Now (middagshow)

Kom zien hoe Another Now Willem Twee weg gaat blazen!

Deze kersverse vijfkoppige metalcore formatie uit Eindhoven laat de maatschappij zowel de fantastische als de ziekelijke kanten van onze wereld zien. Met hun frisse combinatie van stijlen, een meedogenloze tornado van beukende riffs, abrupte muzikale u-bochten en sfeervolle melodieën, maakt Another Now muziek voor een breed doch avontuurlijk metal publiek.

In hun eerste jaar (2019) wist Another Now een plek te veroveren op festivals Jera On Air, Popronde en Submit-fest. Tevens heeft Another Now mogen openen voor de metalcore gigant Ice Nine Kills in een uitverkochte Melkweg Amsterdam. Momenteel is de band zeer actief met het voorbereiden van een nieuwe release.

Begin dit jaar kwam de metalcorebelofte van de lage landen Another Now met een heuse triple-single. Een product waarop de heren lieten horen dat ze metalcore met een hoofdletter M maken.

Daarna is deel Myriad in première gegaan. Een heerlijke compositie waarin het evenwicht tussen kracht en subtiliteit, zwaar en licht sterk neergezet is. Diepe grunts en meer ‘hemelse’ clean vocals versterken het evenwicht nog een keer des te meer.

Date

Nov 01 2020

Time

15:30

More Info

Read More

Location

Willem Twee
Den Bosch
REGISTER
QR Code