Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Heaven Shall Burn – Trivium – TesseracT – Fit For An Autopsy

Op deze avond zal de grond van onze Main beven door deze ijzersterke package. Gezegend met een set agressieve riffs om U tegen te zeggen, geldt Heaven Shall Burn al jaren als een van de beste, strakste en meest geëngageerde metalcore-groepen uit Europa. En dat mag ook wel. Met 20 jaar en 10 albums op de teller is de band niet meer weg te denken uit de scene. Afgelopen jaar zag hun laatste album ‘Of Truth and Sacrifice’ het licht en vanavond brengen deze Duitsers hun helse kabaal gelukkig weer naar onze Main.

En deze package wordt alleen maar beter. Sinds hun debuutalbum ‘Ascendancy’ staat Trivium garant voor mix van thrash metal en metalcore met keiharde (maar echt!) riffs. Na hun uitverkochte show in 2017 keert de band terug met hun album ‘What The Dead Men Say’. Natuurlijk staat ook dit album vol met met extreem effectieve melodische metal, aangedikt met thrash-invloeden en de clean vocals van Matt Heafy.

Deze avond wordt compleet gemaakt door de progressieve metal band TesseracT en de Amerikaanse deathcore band Fit For An Autopsy.

Date

Dec 05 2021

Time

17:00

More Info

Read More

Location

Ancienne Belgique
Brussel, België
REGISTER
QR Code